Cum cumpar

1. Pentru sectiunea vanzarilor online, puteti achizitiona produsele comercializate de SC Bottari Italo Romena SRL de pe acest magazin online, folosind urmatorii pasi :

- in cazul in care sunteti pentru prima data pe site-ul www.bottari.ro este necesar sa va creati un cont de acces. Contul se creeaza accesand butonul Autentificare de pe prima pagina. Este necesar completarea integrala a formularului pentru inregistrarea contului.

- in cazul in care sunteti deja inregistrat pe site-ul www.bottari.ro, accesati-va contul folosind butonul Contul meu existent de pe pagina.

Crearea unui cont de utilizator nou sau logarea catre un cont de utilizator existent se poate face atat inainte de a face cumparaturile on-line cat si dupa efectuarea cumparaturilor.

Pentru cumparaturi, selectati produsele dorite si cantitatea accesand link-ul \"Adauga in cos\".

Dupa finalizarea alegerii produsului sau produselor dorite, in sectiunea \"Cosul de cumparaturi\" gasesti comanda ta si detalii despre valoarea finala a cesteia.

Butonul "Mergi la plata" deschide o pagina care contine date despre adresa pentru livrare si costul de transport.

Butonul "Continua" deschide pagina dedicata modalitatii de plata: transfer bancar, card (plata online) sau plata la livrare.

Dupa alegerea modalitatii de plata, se activeaza butonul "Trimite comanda" (pentru plata la livrare) sau butonul "Plaseaza comanda" (pentru transfer bancar sau plata online).

Sumarul comenzii si o factura proforma va fi trimisa pe adresa de email asociata contului de utilizator.

Dupa efectuarea comenzii, utilizatorul va fi contactat de un reprezentant Bottari Italo Romena pentru confirmare.

2. Pentru distribuitori este necesara logarea in sectiunea Contul meu pe baza userului si parolei primite de la administratorul www.bottari.ro