Cum cumpar

1. Pentru sectiunea vanzarilor online, puteti achizitiona produsele comercializate de SC Bottari Italo Romena SRL de pe acest magazin online, folosind urmatorii pasi :

- in cazul in care sunteti pentru prima data pe situl www.bottari-italoromena.ro este necesar sa va creeati un cont de acces. Contul se creeaza accesand linkul \"Inregistrare\" de pe prima pagina. Este necesar completarea integrala a formularului pentru inregistrarea contului.

- in cazul in care sunteti deja inregistrat pe situl www.bottari-italoromena.ro, accesati-va contul folosind link-ul \"Autentificare\" client existent de pe pagina  \"Cont client\".

Crearea unui cont de utilizator nou sau logarea catre un cont de utilizator existent se poate face atat inainte de a face cumparaturile on-line cat si dupa efectuarea cumparaturilor.

Pentru cumparaturi, selectati produsele dorite si cantitatea accesand link-ul \"Adauga in cos\". Dupa finalizarea alegerii produsului sau produselor dorite, in sectiunea \"Cosul de cumparaturi\" gasesti comanda ta, valoarea finala a cesteia, costul de transport (conform aplicatiei Fan Curier). Selecteaza modalitatea de plata (ramburs sau on-line cu cardul). Trimite comanda accesand link-ul \"Comanda ferma\".

Dupa efectuarea comenzii, veti fi contactat de un reprezentant Bottari Italo Romena pentru confirmare.

2. Pentru distribuitori este necesara logarea in sectiunea \"Distribuitori\" pe baza userului si parolei primite de la administratorul \"www.bottari-italoromena.ro\"