9:00AM - 17:00PM

Luni - Vineri

Contact

(+40) 724-391-228

Giurgiu, Sat Gorneni

Str. Dimitrie Gorneanu nr. 86

bg_image
Povestea de Succes a Familiei Bottari în Industria Îngrijirii Auto
image

Din anul 2000,
prezent în peste 60 de țări din întreaga lume.

Pasiunea familiei Bottari pentru îngrijirea mașinilor s-a născut la sfârșitul anilor 1950 în Cogozzo di Viadana, în inima provinciei Mantua. Fondatorul Carlo, împreună cu firma sa de familie, era responsabil cu furnizarea catre comercianții locali cu bureți, piele și diverse accesorii pentru îngrijirea vehiculelor, care erau greu de găsit în zonă.

În doar câțiva ani firma Bottari, dintr-un depozitul mic, s-a extins ca dimensiune, personal și anvergură comercială: din Valea Po a început să se dezvolte comerțul cu ridicata în toată Italia, depozitele s-au extins, gama de articole s-au extins și la accesorii pentru motociclete. vehicule, biciclete și camioane.

Începând cu anii 2000, expansiunea companiei a fost exponențială: astăzi brandul italian cu mândrie este prezent în peste 60 de țări din întreaga lume.

image
image
Puncte forte

Compania a devenit Bottari Spa în 1996, pilonii săi sunt:

Mai mult, în sector este cunoscut pentru că este licențiatul mărcilor high-end, precum Goodyear, cu lanțurile sale de zăpadă și nu numai, lider mondial în sector și sinonim cu durabilitate și fiabilitate.

Bottari Italo Romena continuă să crească eficiența distribuției și astăzi, având grijă de fiecare aspect: mecanici, distribuitori de combustibil, retaileri, comerț cu amănuntul la scară largă și comerț electronic.

Prin intermediul magazinului online bottarishop.ro , consumatorii finali apreciază know-how-ul, ghidurile de alegere a celui mai bun produs, tarifele dedicate, expedițiile punctuale și rapide, ambalajul sigur și serviciul post-vânzare mereu disponibil.

Premiată de mai multe ori ca partener sponsor în sport, Bottari Italo Romena este de partea tinerilor care acceptă PROVOCĂRILE din punct de vedere al fair-play-ului – CORECTITUDINE și LOIALITATE.

Misiune

Ajunsă la a treia generație de antreprenori, Bottari Italo Romena are obiectivul zilnic de a satisface nevoile micilor comercianți, precum și ale marilor retaileri, ale pasionaților de personalizare auto, precum și tinerilor sportivi care își doresc doar ce e mai bun pentru bicicleta lor.

Compania dorește să asculte și să înțeleagă din ce în ce mai bine nevoile clienților săi și să le satisfacă cu un serviciu de încredere, eficient și onest .

Viziune

Bottari Italo Romena nu aspiră să fie cel mai bun furnizor din sector, ci mai degrabă favoritul companiilor mici, mijlocii și mari care comercializează articole pentru mașini, motociclete și biciclete.

Pe scurt, speră să fie primul brand care îi vine în minte în momentul nevoii sau al dorinței, gata să ofere soluția ideală atât pentru nevoile clientilor din portofoliu, cât și ale consumatorilor ocazional.

Parteneri