Livrare si plata

1. Livrarea se efectueaza prin prin curierat rapid, oferit de FAN Courier. Termenul de livrare atat pentru livrarile in Bucuresti cat si pentru livrarile din tara este de 24 de ore pentru comenzile procesate de luni pana vineri si duminica si de 36 de ore pentru comenzile efectuate sambata.

Costul de livrare este calculat prin intermediul aplicatiei on-line oferita de FAN Courier (inclusiv pentru plata ramburs), in functie de greutate si/sau volum si va fi afisat in cosul de cumparaturi la finalizarea comenzii.

Pentru comenzi mai mari de 300 ron, transportul este gratuit.

2. Magazinul online www.bottari-italoromena.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele Bottari-Italoromena.ro.

 

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

3. Plata se poate efectua deasemenea ramburs, la primirea coletului. Pentru plata ramburs, costul de transport este calculat prin intermediul platformei FAN Courier si este afisat.